Beste DarkPark medewerker,

Je staat op het punt om toe te treden tot The Dark Circle!

Normaal krijgen onze bezoekers bij het aanmaken van een account slechts toegang tot een klein stukje van deze website. Elke keer als ze een van onze escape rooms bezoeken ontvangen ze een ‘sleutel’ waarmee ze extra content kunnen ontgrendelen in The Dark Circle. Op die manier hopen we onze bezoekers te triggeren om al onze kamers te bezoeken zodat ze alle geheimen van DarkPark kunnen ontdekken.

Omdat jij een medewerker van DarkPark bent krijg je meteen toegang tot alle content in The Dark Circle! Je hoeft dus geen sleutels te sparen 😉

Welkom…

Dus je bent benieuwd wat er zich achter de schermen van DarkPark afspeelt? Heel begrijpelijk! Maar ben je ook bereid om de consequenties te dragen die daarbij horen? Als lid van The Dark Circle zul je dingen te weten komen die het daglicht niet kunnen verdragen. Onze diepste geheimen. We zullen je vragen om puzzels te testen en mee te denken én we zullen je alles laten zien wat voor de rest van de wereld verborgen blijft. Uiterste geheimhouding is een absolute voorwaarde! Denk je dat je het aan kunt?

Maak dan hier je account aan:

Voornaam
E-mail
Kies een wachtwoord