Wil je met me trouwen?

We waren op veel voorbereid toen we The Honeymoon Hotel openden in 2017, maar dat er zo veel mensen waren die onze escape room in Zoetermeer wilden gebruiken om hun geliefde ten huwelijk te vragen, daar hadden we niet op gerekend. Achteraf misschien wel een beetje te verwachten met zo’n titel misschien, al is The Honeymoon Hotel nou niet het meest romantische hotel dat je je kunt voorstellen. Aan de andere kant, als je allebei escape room liefhebber bent en je wilt iets bijzonders van het aanzoek maken, tja, dan is The Honeymoon Hotel inderdaad een unieke locatie.

Ons personeel vindt het in ieder geval altijd superleuk als een zenuwachtige toekomstige bruidegom contact met ons opneemt om de verassing voor zijn geliefde met ons te bespreken. Dagen van tevoren kijken we er vaak al naar uit en als het eenmaal zover is doen we er alles aan om het aanzoek zo perfect mogelijk te laten verlopen. De belangrijkste vraag is echter toch echt de verantwoordelijkheid van de toekomstige bruidegom.

Gelukkig is er nog nooit ‘nee’ geantwoord 😉

Sommige verliefde stellen gaven ons toestemming om het aanzoek te filmen met de verborgen camera en twee daarvan willen we graag met jullie delen. Pas op, we kunnen niet garanderen dat je het droog houdt.