Het nieuwste uitje van DarkPark

Vrijwel iedereen kent DarkPark van de waanzinnige escape rooms, maar wie zegt dat je alleen maar op avontuur kunt gaan in een escape room? In 2013 openden we een van de allereerste escape rooms in Nederland en in 2019 hadden we opnieuw een primeur met de allereerste bijlwerpbaan van Nederland!

En denk nou niet dat bijlwerpen alleen iets is voor stoere mannen. Iedereen kan het! Eigenlijk is indoor bijlwerpen het nieuwe bowlen, maar dan met bijlen.

Dus ben jij degene die altijd overal achteraan loopt in een escape room terwijl je teamgenoten alle puzzels oplossen? Neem ze dan eens mee naar Urban Axe Throwing en wie weet heb jij dan eindelijk eens een kans om uit te blinken!

Het is gegarandeerd het meest enerverende wat je ooit hebt gedaan, dus grijp dat machtige stuk gereedschap en voel de power als je met al je kracht die hakbijl met volle vaart naar de target slingert. Reken maar dat er oergevoelens in je los zullen komen waarvan je niet wist dat je ze bezat!

Als je komt bijlwerpen bij DarkPark wordt je in 75 minuten klaargestoomd door onze werpcoaches die ervoor zorgen dat alles veilig gebeurt  en dat jullie een superleuke dag hebben! Je zult veelvuldig bijlen werpen, de bullseye raken en uiteraard je vrienden aanmoedigen. Tussen het gooien door kun je gezellig wat drinken en socializen met je teamgenoten.

Geef toe, het zou best grappig zijn als je teamgenoten denken dat jullie weer een escape room gaan doen en dan ineens een bijl in hun handen gedrukt krijgen toch?

Neem anders eens een kijkje op de website en wie weet zien we je dan binnenkort eens bij Urban Axe Throwing. Je moet toch iets doen tijdens het wachten tot onze volgende escape room klaar is 😉

www.urbanaxethrowing.nl